Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Deventer

Riool lekkage

Redactie verstopping-arnhem.nl, 11 augustus 2024
Als ervaren rioleurs kunnen wij u helpen in Arnhem met een rioollekkage!

Heeft u last van een lekkende afvoer?Dit kan aanzienlijke problemen opleveren, zowel op gezondheidsgebied als financieel. De onaangename geur die vrijkomt, kan een teken zijn van een lekkende riolering.

Op welke manier kunt u een lek in de riolering opmerken?

Als er een onplezierige stank optreedt, kan dit wijzen op een lek in uw riolering. Het kan echter ook voorkomen dat u de stank van de lekkende riolering van uw buren waarneemt. Het zien van een natte plek op de vloer kan duiden op een probleem in uw riolering.

Wat zorgt voor een lekkage in uw rioleringssysteem?

De typische levensduur van een riolering is 20-25 jaar. Desalniettemin kan het uitvoeren van regelmatig rioolonderhoud invloed hebben op de duurzaamheid van het systeem. Gebrek aan onderhoud is vaak de oorzaak van problemen met het rioolsysteem.

Brengt een lek in uw rioleringsleiding gezondheidsrisico's met zich mee?

Het is van essentieel belang om te begrijpen dat rioleringsproblemen niet alleen uw gezondheid in gevaar brengen, maar ook die van anderen. Bij een lek in uw riool is er sprake van direct contact met besmet afvalwater, wat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Zowel uw buren als uw huisdieren kunnen in gevaar zijn wanneer zij in aanraking komen met het afvalwater.

Zorgt een rioollek voor problemen bij u thuis?

Wanneer uw rioolleiding lekt, is het van essentieel belang om onmiddellijk een gespecialiseerde professional in te schakelen. Dit is om de kans op schade aan uw woning tot een minimum te beperken. Verschillende methoden kunnen worden toegepast om een lekkage in uw riolering te verhelpen.

Een effectieve reparatiemethode voor het oplossen van het lek in de rioleringsbuis is het aanbrengen van een sok. Door relining toe te passen, kunnen specifieke delen van het riool worden hersteld zonder dat er een complete renovatie nodig is. Het lek in de rioleringsbuis kan worden gerepareerd door het plaatsen van een speciale sok.

U heeft tevens de mogelijkheid om het defecte stuk te vervangen. Als de lekkage echter frequent voorkomt of het riool al versleten is. Dan is het raadzaam om een rioolvernieuwing te laten uitvoeren.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1880 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.