Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Deventer

Afvoer ontstoppen Arnhem

In sommige gevallen kunt u een rioolverstopping zelf verhelpen. Er zijn meerdere manieren waarop dit mogelijk is. Maar het is allereerst belangrijk om te weten waar de verstopping precies zit. U hebt gemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is verstandig om dit bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem beperkt is tot deze specifieke afvoer of dat het elders ook voorkomt. Indien het water bij de andere afvoeren goed doorloopt, bevindt het probleem zich waarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als het water echter ook niet goed doorloopt bij de andere afvoeren, is het verstandig om Clever Rioolservice te raadplegen.

Als het om een diepgaander probleem in de afvoer gaat, kan het zijn dat in de afvoer en bij het doorspoelen van de toilet een borrelend geluid te horen is. Het kan zijn dat bij een complete verstopping het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit is echter niet te zeggen zonder dat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Wanneer u op de hoogte bent van de locatie van deze put, kunt u deze inspecteren. Indien er water aanwezig is in de scheidingsschacht, ligt de oorzaak van het probleem bij de gemeente. Indien de put droog is, bevindt het probleem zich in uw riool.

Clever Rioolservice: uw ervaren rioleringsbedrijf in Arnhem!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw riool verstopt is, kunt u proberen dit zelf te verhelpen. Er zijn diverse mogelijkheden om dit te doen, namelijk door het gebruik van een plopper of soda. Plaats de plopper op de afvoer en maak rustig maar krachtig op en neer bewegingen, herhaal dit een paar keer. Om de viezigheid weg te spoelen, kunt u een emmer water door de afvoer laten lopen. Op deze manier kunt u tevens controleren of het ontstoppen goed is gegaan.

Als u te maken heeft met milde verstoppingen, is soda een effectieve oplossing. Kook eerst water met een volle waterkoker en giet het vervolgens voorzichtig in de afvoer. Hierdoor kan het hardnekkige vuil zich makkelijker losmaken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en verdeel het goed. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Deze mix zal een krachtige reactie veroorzaken. Laat het mengsel ongeveer een kwartier staan. Zet weer een volle waterkoker aan en giet dit wanneer klaar door de afvoer heen. Dit zorgt ervoor dat de afvoer weer vrijgemaakt wordt van resten. Zo is ook meteen duidelijk of het heeft gewerkt.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Arnhem

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet effectief is geweest of als u het liever aan de professional overlaat, kunt u ons bereiken. Met onze deskundigheid en geavanceerde technologieën zorgen wij ervoor dat wij elke verstopping voor u oplossen. Indien gewenst kunt u ons bereiken op 085 106 1880. Wij staan paraat om u te assisteren en de verstopping voor u te verhelpen.


Clever Rioolservice staat voor u klaar in Arnhem
Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1880

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,NIBE Dubokeur,Keurmerk ConsuBeter