Teamfoto Clever Rioolservice
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Deventer

Gootsteen ontstoppen in Arnhem

Elke dag gebruikt u de gootsteen voor verschillende doeleinden, waaronder het schoonmaken van de vaat en het afspoelen of afgieten van water tijdens het koken. Daarom is het bijzonder ongemakkelijk als dit gebeurt, als ze verstopt raakt en niet meer kan doorlopen zodat u de gootsteen niet kunt gebruiken. Wanneer u de verstopping niet zelf kunt verhelpen, kunt u Clever Rioolservice inschakelen om deze voor u op te lossen.

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als de gootsteen verstopt raakt en streven ernaar om zo snel mogelijk bij u langs te komen. Bel ons op 085 106 1880 om samen een afspraak te maken voor een snelle oplossing van het probleem. Wij passen verschillende middelen toe om elke verstopping op te lossen, afhankelijk van de situatie.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Er zijn meerdere oorzaken mogelijk voor een verstopte gootsteen. Verschillende dingen worden vaak weggespoeld door de gootsteen in de keuken, waaronder zeepresten na het handen wassen. Bovendien gaan er ook regelmatig etensresten doorheen. Deze etensresten bevatten vaak vetten die blijven vastzitten in de afvoerleidingen, waardoor verstoppingen kunnen ontstaan.

Als de vetten blijven plakken aan de randen van de afvoerbuizen, zal dit ervoor zorgen dat de doorgang nauwer wordt. Indien de afvoerbuizen te ver verstopt zijn geraakt door vetresten, zal het water niet meer goed of helemaal niet meer kunnen doorstromen. Als dit gebeurt bij u, is het raadzaam om Clever Rioolservice te benaderen om dit probleem voor u te verhelpen.

Clever Rioolservice: uw ervaren rioleringsbedrijf in Arnhem!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. U kunt zelf proberen de verstopping op te lossen met behulp van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is cruciaal om op te letten dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Als het zelf proberen te ontstoppen van de afvoer niet het gewenste effect heeft gehad of als de verstopping na een korte tijd weer terugkomt, Dan doet u er verstandig aan om Clever Rioolservice in te schakelen. Wij werken professioneel en met de beste materialen zodat we snel de ontstopping kunnen verhelpen. Onze prioriteit ligt bij het netjes en schoon achterlaten van de werkplek, zodat u meteen weer kunt afwassen in de gootsteen. Neem voor een afspraak contact met ons op via 085 106 1880.


Clever Rioolservice staat voor u klaar in Arnhem
Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1880

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.


Bouwgarant,VCA,VGO-keur,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter