Teamfoto Clever Rioolservice

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Arnhem voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Arnhem, hoofdvestiging Deventer

Badkamer ontstoppen in Arnhem

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren te vinden. Elk van deze afvoeren kan verstopt raken wat natuurlijk erg vervelend is. Het kan zijn dat alleen het doucheputje verstopt raakt, maar het komt ook voor dat de verstopping verder in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water niet meer weg via de toilet en wastafel. Wanneer dit gebeurt, is het verstandig om Clever Rioolservice in te schakelen.

Bij ernstige rioolproblemen kunnen particulieren alleen kiezen voor agressieve middelen om het probleem te verhelpen. Helaas kunnen deze middelen vaak meer schade toebrengen dan oplossen. Er bestaat een kans dat de rioleringsbuizen worden aangetast en eventueel schade oplopen. Hierdoor neemt het risico op lekkages toe, wat alleen maar meer problemen met zich meebrengt. Bij diepgaande rioolproblemen in de badkamer is het verstandig om ons in te schakelen! Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Bel ons meteen op 085 106 1880 en wij zullen snel bij u langskomen.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan leiden tot verstoppingen. Haren zijn vaak de oorzaak van deze problemen. Na elke douchebeurt en gebruik van de wastafel, komt er opnieuw vuil in de leiding terecht. Hierdoor zal de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raken en uiteindelijk helemaal dichtslibben. U kunt natuurlijk op ons rekenen bij een verstopping in de badkamer. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen.

Met een kleine inspanning kun je veel verstoppingen in de badkamer voorkomen. Maak regelmatig de putjes schoon en verwijder na elke douchebeurt de haren. Met een kleine ingreep kan je veel geld en moeite besparen. In veel gevallen is het schoonmaken van de putjes voldoende om een beginnende verstopping in de badkamer op te lossen.

Verhelpen ontstopping badkamer

Indien het niet mogelijk is om het probleem zelf op te lossen, staan wij voor u klaar om de verstopping te verhelpen bij Clever Rioolservice. Neem contact met ons op via 085 106 1880. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we weten hoe lastig het is om uw badkamer niet goed te kunnen gebruiken. Door onze ruime expertise kennen wij de juiste aanpak om de verstopping vaak snel en adequaat op te lossen.

Clever Rioolservice staat voor u klaar in Arnhem
Over ons

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen,... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1880

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Clever Rioolservice

Ons toegewijde team is gespecialiseerd in een breed scala aan ontstoppingsdiensten, waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan het deskundig ontstoppen van diverse installaties in uw woning, zoals toiletten, rioleringen, wastafels, gootstenen, regenpijpen, vaatwassers, doucheputjes, drogers en baden. Onze specialisten beschikken over diepgaande kennis en geavanceerde hulpmiddelen om deze problemen efficiënt en duurzaam voor u op te lossen.


Heeft u last van een onaangename geur in uw woning, zonder duidelijke oorzaak? Ons team biedt uitgebreide rioolinspectiediensten aan. Met behulp van geavanceerde camera-apparatuur kunnen we uw rioolsysteem grondig onderzoeken en het probleem nauwkeurig lokaliseren, zonder enige schade aan te richten. Nadat het probleem is geïdentificeerd, kan onze expert direct overgaan tot een doeltreffende oplossing.


Bovendien zijn we niet alleen beperkt tot ontstoppingsdiensten; we bieden ook hoogwaardige rioolrenovaties aan. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigde leidingen, het vernieuwen van verouderde rioleringssystemen of het uitvoeren van preventief onderhoud, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw riool gerelateerde behoeften te voldoen.


Kies voor onze uitgebreide dienstverlening en ervaar de professionele aanpak waarmee wij uw sanitair en riolering in optimale staat houden.