Rioolinspectie Arnhem

Ieder huis in Nederland heeft een rioleringsstelsel en is aangesloten op het hoofdriool. Als er problemen ontstaan in deze ondergrondse wereld van leidingen en buizen, is het lastig om met het blote oog te zien waar de oorzaak van het probleem ligt. Daarom is J.G. Riooltechniek gespecialiseerd in rioolinspectie.

Dankzij rioolinspectie wordt veel graafwerk overbodig! Wanneer u zelf het vermoeden heeft dat er iets mis is met uw leidingen en u woont in Arnhem of omgeving, kunt u ons bellen voor rioolinspectie. Tevens zullen wij uw riolering inspecteren wanneer we tijdens onderhoudswerkzaamheden onduidelijke problemen aantreffen.

Methoden voor rioolinspectie

Om rioolinspectie uit te kunnen voeren zonder te hoeven graven, maken we in Arnhem en omgeving gebruik van verschillende technieken. U kunt bij ons terecht voor:

• camera-inspectie

• zenderopsporing

• rookgasdetectie

Door gebruik te maken van onze detectiemethoden kunnen wij verschillende problemen opsporen, vaststellen en er vervolgens wat aan doen. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopping in Arnhem maar is het onduidelijk waar het probleem precies vandaan komt? Met onze camera-inspectie kunnen wij alle hoeken en gaten van uw riool in beeld brengen, zodat duidelijk wordt waar de oorzaak ligt van het probleem. Wortelgroei, verzakkingen of verstoppingen door afvalresten worden gelokaliseerd.

Wanneer u last heeft van stankoverlast, passen wij rookgasdetectie toe. Omdat stankoverlast vaak wordt veroorzaakt door kleine scheurtjes in leidingen die met het blote oog moeilijk zichtbaar zijn, is rookdetectie dé manier om de oorzaak van het probleem op te sporen. Waar scheurtjes zich voordoen, zal rook uit de leiding ontsnappen. Zenderopsporing wordt ingezet wanneer u wilt weten hoe uw leidingsstelsel er precies bij ligt. Met zenderopsporing bepalen wij op een halve meter nauwkeurig, tot op zes meter diepte waar en hoe de riolering loopt. De ligging van de leidingen brengen wij vervolgens voor u in kaart.

Wilt u in Arnhem of omgeving rioolinspectie laten uitvoeren door ons bedrijf? Of heeft u vragen over de methoden die wij gebruiken? Neemt u dan contact met ons op. In Arnhem staan wij altijd voor u klaar! Door ons contactformulier in te vullen of te bellen met 085 - 106 18 80 kunt u met ons een afspraak maken.