Rioolrenovatie Arnhem

Heeft u herhaaldelijk te maken met rioolproblematiek, dan is een rioolrenovatie wellicht het overwegen waard. Renovatie kan op een tweetal manieren vorm krijgen; middels het vervangen van (onderdelen) van het riool óf middels relinen.

Deze laatste is een nieuwe techniek, waarbij de leidingen behouden blijven, maar de binnenzijde van de leidingen worden voorzien van speciaal materiaal. Hierdoor kunt u nog langer profiteren van het al liggende rioleringsstelsel en ervaart u minimale overlast tijdens de renovatiewerkzaamheden. Voor rioolrenovatie in Arnhem kunt u bij J.G. Riooltechniek terecht. Bel 085 - 106 18 80 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Wij beperken de kosten door niet uw gehele riolering te vervangen, maar het bestaande riool duurzaam te herstellen. Eerst inspecteren we uw riool en reinigen deze. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwe techniek relinen. Zo lossen we langdurige problemen rond de riolering op.

Rioolrenovatie Arnhem als oplossing

De meeste mensen zien een goed werkend riool als vanzelfsprekendheid, maar dat is het helaas niet altijd. Door diverse complicaties kunt u flinke problemen ervaren met het riool. Onder welke omstandigheden is een rioolrenovatie interessant?

  • Terugkerende verstoppingen op één plek of meerdere punten in huis
  • Rioolvliegjes en een rioollucht in de woning
  • Een verzakking in het riool; vast te stellen door een inspectie

Wij kunnen uw riool op diverse manieren renoveren. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Riool renoveren Arnhem contact

Bij J.G. Riooltechniek kiezen we niet zomaar voor rioolrenovatie; hier gaat altijd een onderzoek aan vooraf, bijvoorbeeld door middel van een camera-inspectie. Wilt u meer over rioolrenovatie of rioolreparatie weten in Arnhem? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op telefonisch 085 - 106 18 80 voor een afspraak. Wij helpen u graag!