Rioolreiniging Arnhem

Heeft u last van een verstopping van uw riolering in Arnhem? Schakelt u dan de vakmannen van J.G. Riooltechniek in! Onze ontstoppingsservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar. Als u bij een rioolprobleem, bijvoorbeeld bij een verstopping, onze reinigingsservice belt, zijn wij zo snel mogelijk bij u om rioolreiniging voor u uit te voeren! Met onze 24-uurs service in Arnhem hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Overweegt u om uw riool te relinen? Dan is het verstandig ook eerst een rioolreiniging uit te laten voeren.

Rioolreiniging door echte vakmannen

Werkt uw riolering niet meer zoals het moet? Roept u dan in Arnhem onze hulp in voor rioolreiniging. Door uw riool te reinigen, wordt de rioolbuis grondig schoongemaakt. We gebruiken hiervoor diverse reinigingsmethoden.

Zo gebruiken we in eerste instantie veren om uw riool te reinigen. Door de verenmachines door het riool te geleiden, wordt vuil losgemaakt en afgevoerd. Wanneer er veel zand of grond in de leidingen zit, passen wij hogedrukreiniging toe. Door uw leidingen krachtig door te spoelen met water wordt zand of grond verwijderd.

Hardnekkige vervuiling gaan wij te lijf met behulp van frezen. Wanneer de verstopping na het toepassen van verenmachines of hogedrukreiniging nog steeds niet is opgelost, is het mogelijk dat er kalk of wortels zijn die de diameter van de leiding verkleinen. Door de leiding van binnenuit te frezen kunnen wij deze hardnekkige zaken verwijderen. Welk probleem u ook heeft, rioolreiniging verhelpt het!

Wilt u in Arnhem of omgeving een afspraak met ons maken voor rioolreiniging? Of wilt u graag meer informatie ontvangen van de specialist? Vul dan ons contactformulier in. Ook kunt u ons bellen op 085 - 106 18 80.