Relinen Arnhem

Relinen is een revolutionaire techniek in de rioolbranche. Hierbij hoeven we delen van of het gehele rioleringsstelsel niet te vervangen, maar gebruiken de bestaande leidingen met een toepassing van polyester of glasvezel aan de binnenzijde. Het grootste voordeel van deze methode is dat er niet onnodig veel hak- en breekwerk bij komt kijken. Vaak wordt de vloer op één plek opengelegd, waarna de polyester wand effectief het leidingwerk in wordt geschoven. Hoe ziet de techniek van relining er in de praktijk uit?

Relinen leidingen Arnhem

Voordat we beginnen met relinen worden de huidige leidingen geïnspecteerd en waar nodig voor we een rioolreiniging uit. Vervolgens zal door de buizen van de leiding een kous van polyester of glasvezel worden geïmpregneerd. Middels waterdruk of luchtdruk zal deze kous zich stevig tegen de randen van de leidingen hechten voor het optimale resultaat. De polyester of glasvezel toepassing wordt, afhankelijk van de situatie, voorzien van een hars. Dit is onder meer afhankelijk van de temperatuur en de omgeving van het rioleringsstelsel. Na deze renovatietechniek zal uw riool beter beschermd zijn én weer als gewenst functioneren.

Waarom kiest u voor relinen?

  • Geen (overmatig) hak- en breekwerk vereist
  • Niet alle buizen hoeven vervangen te worden
  • Snel en duurzaam; waterdicht en beperkt stank

Deze techniek wordt niet zomaar gekozen. De riolering moet bewezen verzwakt en verouderd zijn, om u aan te zetten deze vorm van rioolrenovatie te overwegen. Wij zijn altijd transparant in onze bevindingen en geven een eerlijk advies in iedere situatie.

Relining in Arnhem?

Voorkom dat u langer dan gewenst te maken heeft met rioolproblemen zoals verstoppingen of een rioolstank in de woning. Relinen is een duurzame oplossing en daarnaast ook nog eens voordelig ten opzichte van andere vormen van rioolrenovatie. Wilt u voorafgaand eerst nog een rioolinspectie laten uitvoeren, dan kan dat natuurlijk ook. Hiermee verkrijgt u zelf meer inzicht in de huidige staat van uw riolering, zodat u met overtuiging kunt kiezen voor een rioolrenovatie, al dan niet in de vorm van relinen.

Meer informatie of ook een afspraak maken voor relinen in Arnhem? Neem contact op met J.G. Riooltechniek. Dit kan natuurlijk ook telefonisch. Bel daarvoor op 085 - 106 18 80.