Ontstoppen Arnhem

Bent u op zoek naar een bedrijf om uw riool te ontstoppen? Dan bent u bij J.G. Riooltechniek op de juiste plek. Wij sporen verstoppingen op diverse plekken van het riool op en verzorgen een passende, definitieve oplossing.

Een verstopping kan erg hardnekkig van aard zijn; zo kan de keukenafvoer verstopt raken of het toilet overstromen. Hier wilt u vanzelfsprekend snel vanaf zijn! Daarom streven wij ernaar altijd binnen 24 uur voor u klaar staan, maar vaak zijn we er nog sneller. Zo bent u definitief van uw verstopping af. Ontstoppen in Arnhem is onze expertise. Bel 085 - 106 18 80 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Methoden voor ontstopping

Niet elke verstopping is gelukkig onoverkomelijk; soms kunt u dit zelf al oplossen. Probeer bijvoorbeeld een plopper op de afvoer te zetten of werp een beker warm water, gemengd met soda, door de afvoer. Als de verstopping hiermee niet opgelost is, dan bent u voor het ontstoppen aangewezen op een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf. Wij helpen u graag verder! Hiervoor gebruiken wij diverse methoden:

  • Een hogedrukunit voor het doorspuiten van de afvoer
  • Mechanische verenmachines
  • Methoden voor een rioolinspectie

Welke afvoeren ontstoppen we?

Een verstopping kan op diverse plekken in huis naar voren komen, maar dat wil niet altijd zeggen dat het probleem in de bewuste afvoer te vinden is. Bij J.G. Riooltechniek zijn we ervaren in het opsporen en verhelpen van diverse verstoppingen. Deze verstoppingen lossen we op:

  • Riool
  • Badkamer
  • Afvoer
  • Gootsteen
  • Toilet

Laat een verstopping zich niet ongemoeid opbouwen. Neem contact met ons op!

Direct een afspraak maken voor ontstoppen?

Heeft u te maken met een acute verstopping en wilt u deze direct laten verhelpen? Voor het verhelpen van een verstopping in de afvoer schakelt u J.G. Riooltechniek in. Ook bij een verstopt riool helpen we u graag. Neem contact op voor meer informatie en een afspraak. Wij zijn ook telefonisch te bereiken. Dit kan op 085 - 106 18 80.