Camera-inspectie Arnhem

Woont u in Arnhem of in de omgeving van Arnhem en heeft u last van rioolproblemen? Denk bijvoorbeeld aan stankoverlast, een verstopping in uw riolering in Arnhem of een verzakking. Bij dit soort problemen is het vaak lastig de precieze locatie te vinden, daarom maken wij gebruik van camera-inspectie. Bij deze methode wordt er een speciale camera in uw riool geplaatst en verplaatst. Wij hebben altijd camera’s in onze wagen, dus als u onze hulp inschakelt kunnen wij met camera-inspectie uw rioolgebrek altijd:

• Lokaliseren
• Vaststellen
• Oplossen

Voor een rioolinspectie door middel van een rioolcamera in Arnhem of in de buurt van Arnhem bent u bij J.G. Riooltechniek aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst.

Gebreken herstellen na camera-inspectie

Na camera-inspectie kunnen wij kleine gebreken direct oplossen. Wij herstellen bijvoorbeeld kleine scheurtjes in uw riolering en vervangen onderdelen die kapot zijn. Voor grotere gebreken moeten wij helaas later terugkomen. Onze monteurs geven u wel advies hoe u de overlast zoveel mogelijk kunt beperken.

Daarnaast stellen wij een offerte voor u op, zodat u precies weet wat de reparatiewerkzaamheden gaan kosten. Wilt u camera-inspectie bij u laten uitvoeren in Arnhem? Of heeft u nog vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 085 - 106 18 80 of ons online contactformulier. Voor elk rioolproblemen heeft J.G. Riooltechniek een oplossing.