Camera-inspectie in Arnhem

Woont u in Arnhem of in de omgeving van Arnhem en heeft u last van rioolproblemen? Denk bijvoorbeeld aan stankoverlast, een verstopping in uw riolering in Arnhem of een verzakking. Bij dit soort problemen is het vaak lastig de precieze locatie te vinden, daarom maken wij gebruik van camera-inspectie. Bij camera-inspectie wordt er een speciale camera in uw riool geplaatst en verplaatst. Wij hebben altijd camera’s in onze wagen, dus als u onze hulp inschakelt kunnen wij met camera-inspectie uw rioolgebrek altijd:

• Lokaliseren
• Vaststellen
• Oplossen

Voor camera-inspectie in Arnhem of in de buurt van Arnhem bent u bij Hendriks Riooltechniek aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst.

Gebreken herstellen na camera-inspectie

Na camera-inspectie kunnen wij kleine gebreken direct oplossen. Wij herstellen bijvoorbeeld kleine scheurtjes in uw riolering en vervangen onderdelen die kapot zijn. Voor grotere gebreken moeten wij helaas later terugkomen. Wij geven u wel advies hoe u de overlast zoveel mogelijk kunt beperken. Daarnaast stellen wij een offerte voor u op, zodat u precies weet wat de reparatiewerkzaamheden gaan kosten. Wilt u camera-inspectie bij u laten uitvoeren in Arnhem? Of heeft u nog vragen over onze diensten, werkzaamheden en tarieven? Neem dan snel contact met ons op via 026 - 808 01 77. Wij staan u graag te woord.